teisipäev, 26. november 2013

3. NOVEMBER- AVNVK ESIMENE SÜNNIPÄEV

Sügisesel pühapäeval kogunesid tegusad Antsla valla Noortevolikogu noored kohvikus Kindel koht. Aitäh sulle Janika Tõntsel, et sa pakkusid meile jällegi peavarju. Kogunemise põhjuseks oli aasta möödumine noortevolikogu asutamisest.
Esmalt tuli istuda pika laua taha koosolekuks, mis oli avatud koosolek. Ehk mille eesmärgiks oli anda võimalus noortele huvlistele tulla tutvuda noortevolikogu tööga. Seekord oli päevakava lühike. Peamiseks ning kõige prioriteetsemaks punktiks oli aastaks 2014 tegevuskava arutamine. Koosolekul osales ka noor huviline Egne Riin Retsnik. Kutsutuid oli veelgi, kes seekord kahjuks kohale tulla ei saanud. Koosoleku tegi eriliseks aga noortevolikogu esimene koosolek, kus osaleti Skype vahendusel. AVNVK esimees Egely Pruuliga sai mõtteid vahetatud seekord arvuti vahendusel. Hiljem saime Egely isegi grupipildile tänu tehnoloogiale.
Pidupäeva lõbusamalt poolele olid kutsustud kõik liikmed, muidu aktiivsed noored ja huvilised ning muidugi ka koostööpartnerid.  Tänasime tublisid, teiste hulgas ka Kertu Reva, kes meile hindamatu toetaja on olnud kogu aasta vältel ning loodetavasti ka edaspidi. Võtsime vastu õnnitlusi ning kingitusi. Aitäh Elinile põneva mängu eest ning teistele õnnitlejatele magusate kingituste eest. Sekka mängisime seltskonnamänge, jagasime uutele huvilistele nende esimesed väljakutsed ning vahetasime mõtteid ka valla ametnikega.

Kook oli uhke ning laual põles isegi sünnipäevaküünal. Koogi eest saavad kiidusõnad Eliis Riivik & Co. kellest üks koogi orgunnis ja teine valmis küpsetas. Puhusime küünla ning soovisime ka soovi. Loodame, et läheb ikka täide ka. Sõime kooki ning jõime teed/kohvi. Vahetasime tänusõnu ning lahku mindi positiivses meeleolus. Selliseid pühapäevi võiks rohkem olla!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Ööjooks ja katusekontsert 27. august

Antsla valla Noortevolikogu korraldab 27. augustil ööjooksu ja katusekontserti . Sündmus toimub Kobelas, Linda rahvamaja territooriumil ja...